CHINEES INDISCH RESTAURANT TAI YUEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1614 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indisch Restaurant Tai Yuen. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 18:35 Het was weer heerlijk was 10 minuten later dan aangegeven maar dat kan gebeuren.
11 jan 2023 om 23:59 helaas miste ik de extra sambal waar ik om had gevraagd
10 jan 2023 om 9:36 Saté slechte kwaliteit groente niet zo knapperig als normaal. Alles bij elkaar niet slecht ook niet bijzonder
9 jan 2023 om 18:07 Was ok
3 jan 2023 om 18:43 Het eten was heerlijk en super snel bezorgd.
29 dec 2022 om 10:58 Loempia was nat van de soep, ondeuglijke verpakkingen. En de loempia was bedorven.
29 dec 2022 om 0:12 Very Good, quality and timing
28 dec 2022 om 21:01 Omdat mijn vaste Chinees gesloten is, op zoek naar een alternatief. Maar nooit meer deze, brrr, smakeloos, vlees heel zompig. En ook nog eens veel te duur voor een zgn. Specialiteit. Heel jammer, maar voor mij niet meer.
27 dec 2022 om 20:25 Ik vond het eten lekker maar heb wel lang gewacht dat wel maar voor de rest heerlijk
27 dec 2022 om 13:23 Eten lekker en het eten werd sneller bezorgd dan we dachten
25 dec 2022 om 21:32 Ik vond de moksi meti met zuur erg smakelijk. Was goed warm.
22 dec 2022 om 19:52 Het was weer warm en lekker, bedankt!